Et band med sangerinder

Tiden med Maj- Britt

Lovebirds var kendt, som et band med sangerinder. Maj-Britt, som vi fik med i den første udgave af dansebandet blev starten på en lang periode, hvor 4 forskellige sangerinder var med til at sætte deres præg på bandet.

Ingen husker præcis, hvorledes det gik til, at Maj-Britt blev en del af bandet, hun kom fra Sdr. Jernløse, hvor hun var datter af værtsparret i Vommevad forsamlingshus. Maj-Britt var kun 17 år, da hun gjorde sin entré på de skrå brædder, så der blev lagt en "dydens ring" om denne unge dame. Det var jo ikke alle spillesteder, der havde et lige godt ry, så vores ansvar måtte ind imellem stå sin prøve.

Og det VAR IKKE som "at sætte ræven til at vogte gæs" 😙

Maj-Britt nåede at være med i en periode på ca. 12- 14 måneder. I begyndelse af 1972 sluttede dette, og igen måtte bandet bryde op, og finde ud af, hvad vi så skulle.

 

 

Følg dette link for at se presseklip fra denne periode, også nogle få uden Maj-Britt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 00:15

Hej, jeg har lånt historien om Beostæren Gl. Olsen, var selv på P-Mountain fra 1980 til jeg lukkede den i 1983, kendte kun den nye Olsen.

...
18.11 | 12:42

Ja det var mig.Det er mig der har haft Asnæs bremseservice i 30 år og det er min søn jens der har værkstedet nu.Min gamle Gibson 175 har jeg ikke mere
25886172

...
18.11 | 11:16

Hej Kurt. Tak for din hilsen. Husker udmærket Harmonisterne, jeg kom ofte på Undløse kro. Vat det dig, der spillede guitar ?

...
16.11 | 19:12

Hej jeg er en af de gamle Harmonister som har spillet på Undløse kro utallige gange .jeg hedder Kurt Jacobsen. Bent og georg lever ikke mere.

...
Du kan lide denne side