Lazy Bones har vist stadig rekorden......

Rekordforsøg i øvelokalet på Kvanløse skole

Bandet havde ikke den store appel til det publikum, som måske bare ikke helt forstod bandet 😥

Resultatet var da også, at det ikke blev til så forfærdelig mange jobs, så der måtte ske noget andet. Hvem der fik ideén er der næppe nogen, der kan huske, men Lazy Bones ville satse på at sætte en rekord i at spille en slags marathon- rock.

I første omgang skulle vi spille i min. 3 timer. Det var faktisk noget af et vovestykke, for vi havde repertoire til max. 1 time, så der skulle improviseres en hel del undervejs. Set i bagklogskabens klare lys, har det nok været noget forfærdeligt bræk at høre på, men det valgte vi at se stort på, forsøget lykkedes.

Skal man se lidt lyst på dette, så var det jo i virkeligheden lidt af en rekord i sig selv at spille i 3 timer, uden at mindst én af bandets medlemmer blev skiftet ud undervejs. Gu´ved, om dørene har været låst

Vi kom ikke i Guinness rekordbog, men vi kom da i Holbæk amts venstreblad. Hvordan det kunne lade sig gøre, må stå lidt i det uvisse, men noget kunne tyde på, at det har været midt i den værste "agurketid", hvor aviserne måske kan have det lidt svært at finde noget fornuftigt at skrive om.

Rekorden blev omtalt i Venstrebladet som lidt af en sensation. Det var det vist også i Kvanløse, hvor rekorden blev sat. Lazy Bones opfordrede andre bands til at forsøge at slå rekorden, men så vidt vides, så har Lazy Bones vist stadig rekorden her, ca. 45 år efter.


Følg dette link, for at se presseklip fra begivenheden

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 00:15

Hej, jeg har lånt historien om Beostæren Gl. Olsen, var selv på P-Mountain fra 1980 til jeg lukkede den i 1983, kendte kun den nye Olsen.

...
18.11 | 12:42

Ja det var mig.Det er mig der har haft Asnæs bremseservice i 30 år og det er min søn jens der har værkstedet nu.Min gamle Gibson 175 har jeg ikke mere
25886172

...
18.11 | 11:16

Hej Kurt. Tak for din hilsen. Husker udmærket Harmonisterne, jeg kom ofte på Undløse kro. Vat det dig, der spillede guitar ?

...
16.11 | 19:12

Hej jeg er en af de gamle Harmonister som har spillet på Undløse kro utallige gange .jeg hedder Kurt Jacobsen. Bent og georg lever ikke mere.

...
Du kan lide denne side