En flad fornemmelse

Kaj Fredløv kom med i Lovebirds i efteråret 1973

En flad fornemmelse

Kort tid efter hjemkomsten fra Thule, var det så endnu engang tid til at skifte ud i bandet. Villy, forlod bandet sidst på året 1973 uden den store dramatik, og så skulle vi jo finde en afløser, som kunne træde ind forholdsvis hurtigt og smidigt.

Valget faldt på Kaj Fredløv. Kaj havde netop afsluttet sin værnepligt, og overskriften hentyder lidt til en hændelse under Kajs tid i forsvaret. En god soldat kan sove hvor som helst, når som helst, og med hvem som helst. Og Kaj havde netop sovet hvor som helst.

Kaj var indkaldt som soldat ved Sjællandske artilleri regiment på Holbæk kaserne. Som det var tilfældet med alle rekrutter blev de af og til jaget ud på Holbæk fælled, hvor man skulle øve flyverskjul og alle mulige andre gode ting. Om Kaj var i ”flyverskjul” vides ikke med sikkerhed, men han var faldet i søvn, og lå til alt held i et dybt hjulspor. Hvorom alting er, da vækkeuret ringede befandt Kaj sig under en pansret mandskabsvogn, hvis det har trykket lidt for brystet og måske suset lidt for ørerne, så kan det skyldes, at sådan en kleppert på larvefødder vejer et sted mellem 9- og 10 tons.

Nu var Kaj jo en yderst slank ung mand, så da de fik trukket ham ud af hans flyverskjul, så var det eneste, der var sket, at Kaj nu delte gener med en ruhåret hønsehund, som også har tendens til hofteledsdysplasi.

Kaj gled ind i bandet, og det blev til rigtig mange gode jobs sammen med ham.

En lille anekdote om Kaj, handler om at Kaj ikke havde det man kalder en stor ”levefod”. Vi fik syet nye hvide habitter, og den tøjforretning, hvor vi handlede solgte også sko, men ak. Kaj brugte en meget lille skostørrelse, så vi måtte finde et par sko, der lignede sådan nogenlunde i en rigtig skoforretning, hvor man også kunne købe børnesko.

Det blev til ca. 2 gode år, hvor ordrebogen var fyldt til bristepunktet, men i 1975 røg det hele på gulvet. Berit stoppede, og Kaj fik et tilbud om at komme med i ”Bacon”, som dengang var at sammenligne med det man senere har kaldt et Boyband.

Lovebirds gik hver til sit, og de tre af os, der var tilbage stod overfor en masse problemer, som ikke lige umiddelbart fandt deres løsning, men der var lys forude

Efter Kaj Fredløvs entré i 1973 så vi således ud, en besætning vi spillede med i ca. 2 år frem til 1975

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 00:15

Hej, jeg har lånt historien om Beostæren Gl. Olsen, var selv på P-Mountain fra 1980 til jeg lukkede den i 1983, kendte kun den nye Olsen.

...
18.11 | 12:42

Ja det var mig.Det er mig der har haft Asnæs bremseservice i 30 år og det er min søn jens der har værkstedet nu.Min gamle Gibson 175 har jeg ikke mere
25886172

...
18.11 | 11:16

Hej Kurt. Tak for din hilsen. Husker udmærket Harmonisterne, jeg kom ofte på Undløse kro. Vat det dig, der spillede guitar ?

...
16.11 | 19:12

Hej jeg er en af de gamle Harmonister som har spillet på Undløse kro utallige gange .jeg hedder Kurt Jacobsen. Bent og georg lever ikke mere.

...
Du kan lide denne side