Afterskiing i barakken

Afterskiing i barakken, der manglede ikke noget
Trommeslagerens værelse

”Vores hjem” på Thule, var et lille værelse til hver i en af de ørkesløse lange rækker af barakker. Herrerne i én barak, og de to piger i en anden. Pigernes barak var i øvrigt bevogtet, således at ingen af de lystige mandfolk på basen skulle få nykker og prøve at kurtisere de unge damer mod deres vilje

Barakkerne blev drevet af en afdeling på basen, med navnet: ”Housing”. Barakken hvor vi boede, var ikke beboet af ret mange andre end bandet, så vi havde det meste af tiden det hele for os selv. 

Toilettet i vores barak, var ikke et sted, hvor man satte sig for at "hvileskide" Men hva' fa'en, "Når en mand skal, så skal han"

Ligesom resten af basen var det hele bygget i 1951, og på nogen måder så bar store dele af basen præg af at være godt brugt, herunder også barakkerne

Om aftenen, når vi var færdige med at spille, var der ofte et party i en af de barakker, der var permanent beboet af basens danske eller amerikanske personale, men hvis dette ikke var tilfældet, så lavede vi ofte vores eget lille party. Der var nogle gutter på basen, som vi hang ud sammen med, og de var faste gæster i vores lille ”natklub- 721”.

Mogens og Johnni en aften efter ballet i NCO- klubben
Villy med hans nye hat
Ren afslapning
Og tid til en lille én på øjet
The boys in the band, sammen med Ron og Don ( de to herrer yderst th.)

To af de faste studieværter i henholdsvis den amerikanske radio, og den amerikanske tv station var blandt vores venner. Ron og Dun – amerikanernes udgave af Knold og Tot. Dun var så smaskforelsket i en gang ugengældt kærlighed til Berit at han ikke kunne stå stille, men han var vist også den type, der ville forelske sig i katteøjet på en damecykel. Selvom vi dengang godt kunne ryge ud i nogle sprogforbistringer, så fil vi mange sjove timer til at gå sammen med disse gutter.

Efter 3 begivenhedsrige uger gik det så atter hjem mod det daglige. Hjem til jobbet, og hjem til de mange spillejob, som lå og ventede på os. Men også hjem til renseriet med nogle jakkesæt, der mest af alt lignede en kedeldragt efter adskillige aftener med fest og farver, og sjatter, der ofte susede lidt rundt i lokalet

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 00:15

Hej, jeg har lånt historien om Beostæren Gl. Olsen, var selv på P-Mountain fra 1980 til jeg lukkede den i 1983, kendte kun den nye Olsen.

...
18.11 | 12:42

Ja det var mig.Det er mig der har haft Asnæs bremseservice i 30 år og det er min søn jens der har værkstedet nu.Min gamle Gibson 175 har jeg ikke mere
25886172

...
18.11 | 11:16

Hej Kurt. Tak for din hilsen. Husker udmærket Harmonisterne, jeg kom ofte på Undløse kro. Vat det dig, der spillede guitar ?

...
16.11 | 19:12

Hej jeg er en af de gamle Harmonister som har spillet på Undløse kro utallige gange .jeg hedder Kurt Jacobsen. Bent og georg lever ikke mere.

...
Du kan lide denne side