Sådan lød Lovebirds

Siden er under opbygning

Et af de første billeder af bandet med Berit. ( En meget sømmelig Berit)

Noget pladeband blev vi aldrig, set i lyset af, hvor mange bands, der udgav dansktop plader, som jo i det store hele var det der kunne sælge i årene fra 1970 og små 20 år frem, så er det egentlig lidt mærkeligt, at vi ikke var med på den spøg.

Vi havde jo rigeligt med job, så det var måske én af forklaringerne, men på den anden side, så kunne vi jo godt se, at der var bands imellem, som måske fik lidt bedre jobs, og ligeledes en lidt bedre hyre, men sådan var det og sådan blev det.

Det skal dog ikke forhindre os i at lægge lidt Lovebirds med lyd på op på denne side. Det meste er rene amatøroptagelser, og kvaliteten er derefter, men det er dog et stykke historie, der her gemmer sig.

Har I lyst, så lyt til det. Der er en lille forklaring til det meste af det

Live fra Høve skov i 1974
Dette klip er i virkeligheden slet ikke fra Høve skov, men fra B&W i Haslev. Når det er blevet brugt her med henvisning til Høve skov, så er det fordi, det er brugt som et eksempel på den autentiske lyd, som mødte én, når man var på vej ind i skovpavillonen, og Lovebirds var på scenen. Luk øjnene og forestil jer lyden, samtidig med at man lige skulle forbi et par hærdebrede Kaas brødre i døren.

De numre, der er i klippet er hentet fra vores almindelige repertoire. Optagelsen er lavet med en almindelig båndoptager, og det er nærmest umuligt, at få en bedre lyd på, end det der er tilfældet. Det har været hældt igennem op til flere digitale programmer med equalizer og alt mulig nymodens pjat, men hvis jeg (Bjarne) skal lave det, så bliver det ikke bedre. Der er specielt en guitar med en elektronisk leslie effekt- forstærker, som vi nok skulle have haft kvalt tilbage i 1974.

Billedematerialet på dette klip, er ikke helt autentisk, der er ikke så meget tilgængeligt fra den periode, så der er snydt lidt undervejs, men de band- medlemmer der er vist, er fra den periode

Klippet ligger ligeledes på facebook gruppen: Høve Skov i 70´erne
https://www.facebook.com/groups/34311571582/?fref=ts 

Live fra Rest. Udsigten i Strøby - ca. 1980 - Coward of the county

Tajmer booking fik den glimrende ide, at der skulle laves en præsentationsaften, hvor man foruden at præsentere de forskellige bands også lavede en video/- lydoptagelse, således, at booking- firmaet havde en mere levende præsentation til restauratørerne. Om dette nogensinde blev brugt, det er det vist ingen, der erindrer, men Lovebirds fik et bånd med de numre vi spillede, og efter at de nu har ligget gemt af vejen i "små" 35 år, så er de nu kommet frem i dagens lys

Walk right back. - Originalnummer hentet hos Ann Murray

De hvide kedeldragter betød, en masse smådrillerier, som f.eks. malersvendene fra Holbæk, eller malersvendenes aktieselskab. Da vi nogle år tidligere kom hjem efter 3 ugers optræden på Thule basen på Grønland, havde vi nogle jakkesæt med hjem, som mere lignede en kedeldragt, end et jakkesæt

Cover version af I wanna kiss you all over
Cover version af I don't wanna talk about it
Vores slutnummer ved alle koncerter - spillejob
Cover version af: She taught me to yodel
Optagelsen stammer sammen med en del flere, som endnu ikke er lagt op, fra en turne til Sdr. Strømfjord i 1985. Alt er optaget med et almindeligt analogt VHS kamera, og kvaliteten er derefter Der vil snarest komme flere klip fra denne optagelse
Cover version af: Que te quiro - Katrina and The Wawes
En optagelse hentet fra en eftermiddag, hvor vi spillede lidt til ære for den gæve gut, som optog dette

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 00:15

Hej, jeg har lånt historien om Beostæren Gl. Olsen, var selv på P-Mountain fra 1980 til jeg lukkede den i 1983, kendte kun den nye Olsen.

...
18.11 | 12:42

Ja det var mig.Det er mig der har haft Asnæs bremseservice i 30 år og det er min søn jens der har værkstedet nu.Min gamle Gibson 175 har jeg ikke mere
25886172

...
18.11 | 11:16

Hej Kurt. Tak for din hilsen. Husker udmærket Harmonisterne, jeg kom ofte på Undløse kro. Vat det dig, der spillede guitar ?

...
16.11 | 19:12

Hej jeg er en af de gamle Harmonister som har spillet på Undløse kro utallige gange .jeg hedder Kurt Jacobsen. Bent og georg lever ikke mere.

...
Du kan lide denne side